Център за лечение на хроничната болка

Имате силна и не отшумяваща с месеци хроничнa болкa.

Хроничната болка засяга емоционалното Ви състояние и ограничава ежедневните Ви активности?

Търсите  решение, как да премахнете тази хронична болка?

Нашите специалисти ще се погрижат за Вас, като изготвят  индивидуален алгоритъм за лечението Ви , според специфичните нужди  на всеки пациент, след подробен преглед и снемане на анамнеза, използвайки  най-съвременните методи за лечение на хронична болка.

   Хроничната  болка  –  продължава по -дълго – обикновено над 3 месеца. Хроничната болка причинява сериозен дискомфорт и влошава качеството на живот на човека.

Хроничната болка се явява най-често като последица от хронични дегенеративни заболявания на опорно-двигателен апарат, периферна нервна система, битов и спортен травматизъм. Според международни проучвания 1 от всеки 15 пациента в  Европа има подобен проблем.

Как можем да повлияем на болката и да намалим интензитета й ?

      Най – ефективните методи за справяне с хроничната болка  са прилагане на парентерална  / интравенозна/ медикаментозна терапия  и плазмотерапия – PRP терапия за отстраняване на болката, възпалението, за  стартиране процесите на регенерация и подобрение на локалното хранене на засегнатите зони.

  Интравенозните терапии са специално разработени медицински процедури, чието основно предимство е бързият положителен ефект , който предизвикват. Интравенозната  терапия осигурява на организма нужните количества хранителни вещества, витамини, електролити, с което ще подкрепим организма Ви и ще преборим Вашата хронична болка в точния момент, с точните медикаменти, от които имате нужда.

     PRP терапията е  революционен алтернативен метод в медицината  за повлияване на хроничната болка, чрез активиране в тялото на пациента на естествените лечебни процеси. PRP-терапията  води до  насищане на засегнатата област с изключително важните за организма Ви тромбоцити.  

Работно  време на Центъра за лечение на хроничната болка :

  • Понеделник – 09.00 -13.00 ч.
  • Сряда –  09.00 – 13.00 ч.
  • Петък –  15.00 – 19.00 ч.

Записването на пациенти  се извършва на  Регистратура  и на телефон: 032/605-803 и 0882/314444